- advertentie -

Achtervolging beëindigd op de Algerabrug

Het verkeer op de Algerabrug (N210) tussen Krimpen en Capelle aan den IJssel werd woensdagochtend voor een korte periode in beide richtingen verstoord. Dit kwam doordat een achtervolging op deze locatie tot een einde kwam.

De politie liet weten dat de achtervolging begon op de Linker Rottekade in Rotterdam. Daar waren agenten bezig met een standaard verkeerscontrole toen een automobiliste plotseling op de vlucht sloeg.

De agenten hebben de achtervolging ingezet. De automobiliste vertoonde tijdens de achtervolging naar verluidt zeer gevaarlijk rijgedrag. Uiteindelijk stopte de achtervolging op de Algerabrug, waar de bestuurster kon worden gearresteerd. Zij betreft een 24-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel.

De reden waarom de vrouw vluchtte, was omdat ze ondanks een rijverbod toch achter het stuur was gaan zitten. De reden voor dit verbod is niet bekend. De auto van de vrouw is door een politieberger weggesleept.

Tijdens de achtervolging raakte een agent gewond. De agent probeerde een manoeuvre uit te voeren om het voertuig tot stoppen te dwingen, maar raakte daarbij zelf een boom. De agent is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht en heeft naar verluidt een gebroken hand.

De verkeersstremming op de Algerabrug is inmiddels voorbij. Het verkeer kan weer normaal gebruikmaken van de brug. Echter, als gevolg van de tijdelijke stremming zijn er nog steeds files in de omgeving.

Algerabrug
Krimpen
Politie

Heb je een nieuwstip? Laat het ons weten: [email protected]. Wil je beeldmateriaal insturen? Dat kan via deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

- Advertentie -