- advertentie -

Bandenprikker aangehouden in Krimpen

De politie heeft vrijdagavond een 34 jarige verdachte aangehouden die de afgelopen weken banden van auto’s zou hebben kapot geprikt.

Vrijdagavond kwam er bij de politie een tip binnen van een verdachte situatie in Krimpen Aan Den IJssel. Uiteindelijk heeft de politie de man kunnen aanhouden bij de begraafplaats Waalhoven in Krimpen Aan Den IJssel. De verdachte is een 34 jarige uit Capelle aan den IJssel. De verdachte wordt op dit moment gehoord en onderzocht of hij de verantwoordelijke is voor alle vernielingen.

50 aangiftes

De afgelopen weken zijn er bij de politie zo’n 250 aangiftes binnengekomen. Dit zijn aangiftes vanuit Krimpen Aan De Lek, Bergambacht, Lekkerkerk, Schoonhoven en Capelle aan den IJssel. Ook heeft de verdachte banden van politieauto’s leeg geprikt. Dit zou gebeurd zijn bij het politiebureau Slotlaan in Capelle.

Bandenprikker per fiets. Foto: screenshot Bureau Rijnmond
Bandenprikker per fiets. Foto: screenshot Bureau Rijnmond

De politie vermoedt ook dat de verdachte op 17 november een fiets zou hebben gestolen van een boer en in de nacht van 17 op 18 november per fiets door de regio zou zijn gegaan om banden leeg te prikken.

Bandenprikker
Capelle
Capelle Aan Den IJssel
Krimpen
Krimpen Aan De Lek
Krimpen Aan Den IJssel
Politie

Heb je een nieuwstip? Laat het ons weten: [email protected]. Wil je beeldmateriaal insturen? Dat kan via deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

- Advertentie -