- advertentie -

Eerste inwoner van Krimpen overleden aan corona

Vandaag is een inwoner uit Krimpen Aan Den Ijssel overleden aan het coronavirus.

De burgemeester van Krimpen Martijn Vroom heeft vandaag op het bericht gereageerd: “Vandaag bereikte mij het droevige nieuws dat de eerste inwoner van Krimpen aan den IJssel aan het coronavirus is overleden. Mijn gedachten gaan uit naar de nabestaanden. Ik wens hen veel sterkte en troost toe”. Daarnaast leeft de burgemeester ook mee met de families en vrienden van mensen die vechten tegen het virus.

“Het verdrietige nieuws is een waarschuwing voor ons allemaal. We hebben alle Krimpenaren nodig om het coronavirus te stoppen. Met elkaar zijn we op de goede weg. Blijf dit volhouden”.

Ook roept de gemeente en de burgemeester om je aan de maatregelen te houden. Was je handen zo vaak mogelijk en minimaal 20 seconden, houdt 1.5 meter afstand en blijf zoveel mogelijk thuis.

Coronavirus
Krimpen

1 reacties

Eén reactie op “Eerste inwoner van Krimpen overleden aan corona”

  1. Na deze mededeling werd het stil! Waarom wordt de inwoner niet op de hoogte gehouden over de situatie in onze gemeente? Besmettingen( wie, wat,waar besmet, religie, kennissenkring,enz.), overledenen( zijn er vrij veel), enz, Eerlijke berichtgeving kan naleven maatregelen bevorderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

- Advertentie -