- advertentie -

Nieuwe verdachte aangehouden overal 98-jarige man

De politie heeft maandagochtend een tweede verdachte aangehouden in de zaak van de overval op een 98-jarige man aan de Vijverlaan.

Een eerste verdachte is op 16 september opgepakt. Maandagochtend heeft de politie een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 21 jarige man uit Rotterdam. Met dank aan speurwerk door de politie een een waardevolle tip na het programma Opsporing Verzocht.

Een 98-jarige man werdt op 18 mei hardhandig overvallen in zijn eigen woning aan de Vijverlaan. Op die zaterdagochtend dacht hij dat er bouwvakkers voor de deur stonden, maar het bleken twee overvallers te zijn. Nadat de overvallers de man richting een stoel hadden gesleurd, zijn alarmknop hadden afgerukt, richtten een van de overvallers een pistool op het hoofd van het slachtoffer.

De overvallers zijn er uiteindelijk met 50 euro en twee ringen vandoor gegaan. De politie riep getuigen om zich te melden. De politie hield op 16 september een 27 jarige man uit Rotterdam aan, en op 7 oktober een 21 jarige jongen, ook uit Rotterdam. Het slachtoffer maakt het naar omstandigheden goed, hij heeft vooral emotionele schade.

112
overval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

- Advertentie -