- advertentie -

Politie achtervolging door Krimpen

Zondagochtend vroeg 3 mei kreeg de politie een melding van een inbraak in Capelle Aan Den IJssel. Hierbij zouden mannen spullen inladen in een witte bestelbus.

Toen de politie aan kwam rijden, ging de bestelbus ervandoor en reed de Abram van Rijckevorselweg op. De politie gaf verschillende keren een stopteken maar daar hield de bestelbus zich niet aan. De agenten hebben toen de achtervolging ingezet richting Krimpen met 100 km/u.

De bestelbus reed over de stoep, over het fietspad dwars door Krimpen heen. Uiteindelijk kwam het voertuig tot stilstand op de Vijverlaan toen de bus in het gras terecht kwam en vast zat. De politie sommeerde de mannen om uit te stappen, maar ze gaven hier geen gehoor aan. Uiteindelijk heeft de politie een waarschuwingsschot gelost.

De mannen staakten toen hun vluchtpoging maar wilde niet uit het voertuig komen. De politie heeft de ruiten van de bus ingeslagen en de twee mannen uit Rotterdam opgepakt. Een verdachte is hierbij gewond geraakt. De politie heeft de mannen meegenomen voor verhoor, bij één verdachte is zijn rijbewijs ingevorderd.

Achtervolging
Krimpen
Politie

Heb je een nieuwstip? Laat het ons weten: [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

- Advertentie -