- advertentie -

Vanaf april grote overlast grote kruising

Vanaf 17 april 2021 ondervinden automobilisten nog meer overlast door werk aan de grote kruising. Dan start fase 6 van project “grote kruising”.

In fase 6 gaat de kruising helemaal op de schop. De huidige fundering wordt helemaal vervangen, door een moderne fundering die aan de huidige eisen voldoet. Dit is nodig omdat de huidige fundering heel erg verzakt is. Tijdens deze werkzaamheden gaan er wegen dicht. Zo kun je niet meer vanaf de Nieuwe Tiendweg naar de Industrieweg en andersom. Ook Krimpen in via de Nieuwe Tiendweg is niet mogelijk. De wisselstrook is wel open.

Op de website degrotekruising.nl, zijn alle omleidingsroutes te vinden en ook meer informatie. Ook het openbaar vervoer heeft een aangepaste dienstregeling. Dit is door de werkzaamheden maar ook omdat het busstation vanaf april dicht is. Alleen bus 97 rijdt richting Capelsebrug, bus 98 blijft in Krimpen en krijgt een extra halte bij het zwembad. Fietsers en voetgangers ondervinden minimale hinder.

In deze video vindt je meer uitleg over de werkzaamheden die vanaf april 2021 worden uitgevoerd:

De gemeente adviseert om tijdens de werkzaamheden de drukte te vermijden en goed voorbereid op pad te gaan. De werkzaamheden aan de grote kruising duren tot eind 2022.

Algerabrug
Grote kruising
Krimpen
Krimpen112

Heb je een nieuwstip? Laat het ons weten: [email protected]. Wil je beeldmateriaal insturen? Dat kan via deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

- Advertentie -