- advertentie -

Vier aanhoudingen na een verkeersruzie

De politie heeft maandagavond 29 augustus vier personen aangehouden na een verkeersruzie. Een bestuurder heeft op de Nieuwe Tiendweg opzettelijk ingereden op een andere auto met drie inzittenden.

De ruzie startte vermoedelijk op de Algeraweg of de Algerabrug. Op deze plek hebben de drie inzittenden een zijspiegel van een andere auto af getrapt. De politie is op zoek naar deze bestuurder. Vermoedelijk heeft een medeweggebruiker het verkeer voor de veiligheid opgehouden. Volgens een getuigen gooide de drie inzittende een vloeistof over de auto van die medeweggebruiker, en richte zich op hem. Deze man ging ervandoor wat in een gevaarlijke achtervolging leidde, deels tegen het verkeer in.

Deze achtervolging kwam tot een einde toen de bestuurder opzettelijk inreed op de auto waar het trio inzat. Een inzittende raakte gewond en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Alle vier de personen zijn door de politie aangehouden.

De politie is op zoek naar meerdere getuigen en de man waarvan de zijspiegel werd vernield op de Algeraweg. Neem contact op met de politie: 0900-8844.

112
Algerabrug
Krimpen
Verkeersruzie

Heb je een nieuwstip? Laat het ons weten: [email protected]. Wil je beeldmateriaal insturen? Dat kan via deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

- Advertentie -