- advertentie -

Weer meer files voor de Algerabrug

De afgelopen weken is het flink drukker geworden voor de Algerabrug, met files tot gevolg. Het blijkt dat de busstoplichten aan de Capelse kant van slag zijn.

Stem van Krimpen kreeg vragen van inwoners hoe het kan dat er zoveel files staan voor de brug terwijl er ook een grote groep mensen thuis werken. De partij heeft laten weten dat niet de werkzaamheden aan het grote kruispunt de oorzaak zijn, maar de busstoplichten aan de Capelse kant.

De omgevingsmanager van het project van de grote kruising laat weten: “De vertragingen zijn niet te herleiden naar ons project en de werkzaamheden. Het blijkt dat er een afwijking zit aan de busstoplichten die de bus voorrang verleent vanaf de Capelse zijde. De verkeerslichten van de automobilisten gaan te pas en te onpas op rood om de bus voorrang te verlenen terwijl er zich geen bussen aandienen.”

De omgevingsmanager heeft aangegeven dat er vandaag contact is geweest met Capelle Aan Den Ijssel over dit probleem. Zij zijn gevraagd om de verkeersregelinstallatie te herstellen, zodat de verkeersdoorstroming weer normaal verloopt.

Foto: Google Maps

Lees meer hierover in ons Algerabrug dossier
Algerabrug
Brug
Files

Heb je een nieuwstip? Laat het ons weten: [email protected]. Wil je zelf nieuws insturen? Dat kan via deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

- Advertentie -